Személyes,

Szösszenet

Vannak napok, amikor semmi sem akar igazán összejönni. Ez az utóbbi néhány nap pontosan ilyen volt számomra. Tegnap az orvosi rendelőben cserélték el a leletemet egy ugyanolyan nevű lányéval, ma pedig már másodszor ‘próbáltak’ sikertelenül kézbesíteni egy csomagot számomra. Ez utóbbi azért vicces, mert tegnap is, és ma is volt otthon valaki, aki figyelte a postát, se híre, se hamva. Még egy értesítést sem dobtak be, hogy ja, te hülye a csomagodat megtalálod a postán, majd vedd át. Csak szimplán két sikertelen kézbesítés a nyomkövetésben. Annyira felhúztam magam ezen, hogy bementem az elosztó központba. Érdekes módon kb 20 perccel később a kezemben voltak a könyveim. Nem tudom, hogy ezt miért nem lehetett normálisan kiszállítani… -.-”
Azt hittem, mostanra már csak annyi dolgom lesz, hogy szépen kényelmesen összerakom a holmim, amit holnap viszek már unokatesómékhoz, hogy aztán onnan másnap hajnalban indulhassunk minden gond nélkül. Ember tervez, ugyebár… a nyugodt készülődésből az lett, hogy kb. fél óra alatt összeszedtem mindent, amit már előtte listáztam, és ennyi.
Az utazással kapcsolatosan terveink nagy vonalakban megvannak, de nagyrészt majd ahogy esik, úgy puffan alapon nézünk várost. 😀 Jó lesz ez, én érzem. 😀
Majd jelentkezem képekkel instagramon valószínűleg. Ha még nem követtek, tegyétek meg: @heythisischloe

no comment